Emésztőgödörbe mászott le apa és fia, a mentők élesztették újra őket

A hetven év körüli apa felesége szerencsére gyorsan hívta a mentőket. Kiderült, hogy veszélyes gáz okozta a bajt.

MAGYAR NEMZET
Forrás: FACEBOOK2023. 06. 15. 17:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy korábban emésztőgödörként használt árokba mászott le tegnap délután egy 40 év körüli férfi, akit édesapja hiába szólított meg azután többször, nem reagált. A 70 év körüli apa ekkor fia után mászott, pár perc múlva azonban már ő sem válaszolt feleségének, ezért az asszony rögtön mentőt hívott − írta Facebook-bejegyzésében az Országos Mentőszolgálat.

A mentésirányító rögtön több egységet riasztott a helyszínre, köztük

mentőhelikoptert is, miközben nyugtatni próbálta a rémült asszonyt. Amikor a tűzoltók a helyszínre értek, és kimentették a két sérültet, már egyikük sem lélegzett. Azonnal megkezdték az újraélesztést, amit bajtársaik perceken belül emelt szinten folytattak. Ellátás közben a tűzoltók műszerei hangos csipogással jelezték, hogy ammóniagáz okozta a bajt.

A mellkasi nyomások sikerre vezettek, és az édesapát végül földi, fiát légi úton szállíthatták stabil állapotban kórházba a mentők.

Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk!

− írták a Facebook-bejegyzésben.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.