Fegyverneki házakban portyázott a férfi, de egyik alkalommal a sértett felébredt, így meghiúsult a lopás

A rendőrök gyorsan pontot tettek a lopási sorozat végére, elfogták és előállították a jogsértőt.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 06. 19. 14:55
Forrás: Pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A négyrendbeli lopással gyanúsított fiatal helyi lakos most őrizetben várja a bíróság döntését a letartóztatásáról – írja a Police.hu. 

A huszonnégy éves fegyverneki lakost négyrendbeli lopás bűncselekménnyel gyanúsítják a törökszentmiklósi rendőrök. A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. június 14. és június 16. között jogosulatlanul bement több fegyverneki ingatlanba. Egyik alkalommal a betörést az álmából ébredő sértett zavarta meg, ez a bűncselekmény kísérleti szakban maradt. 

Kis idő elteltével egy fegyverneki udvarra lopózott be, és az ott parkoló, nyitott gépkocsiból egy fekete műbőr táskát tulajdonított el, melyben készpénz és a sértett személyes okmányai voltak. Ebben az időszakban egy lakatlan ingatlanba ment be a férfi. Egy másik fegyverneki lakóházból 2023. június 16-án gyógyszerrel, több napszemüveggel és egy televíziókészülékkel távozott.

A rendőrök gyorsan pontot tettek a lopási sorozat végére, hiszen a nyomozási cselekmények eredményeként elfogták és előállították a jogsértőt a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A férfi nem tett vallomást. A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott, és előterjesztést tettek letartóztatására. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.