Kilencvenéves néni tesz csodát a XVIII. kerületben, a környék el van ragadtatva

Nem bírja elnézni a környezetét.

magyar Nemzet
Forrás: Metropol2023. 06. 05. 16:20
Szelektív hulladékgyűjtés
Automatikusan generált description Fotó: Löffler Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy kilencvenéves néni a korához illő ruházatban és a korosztályára jellemző rendszeretettel, ám egy modern szerkezettel a kezében gyomlált a megállóban – vette észre a Metropol egyik olvasója. Az idős hölgyet bár sokan megbámulták, csak kevesen elegyedtek vele szóba, nekik azonban elárulta, miért is irtja a gyomnövényeket a közterületen.

A hölgy beszámolt arról, hogy szeretné rendben tartani a háza előtti megálló környékét, ugyanis sok a csikk, az eldobált papír és az üdítősflakon is, amelyeket ő maga gyűjt össze, hogy aztán a hulladék a helyére kerüljön, a szemetesládába. A kilencvenéves nő elmondta azt is, hogy a gazt sem bírja elnézni. 

Úgy látja, rendetlen, rendezetlen a porta így, miközben régen szinte kötelezték a háztulajdonosokat, hogy legyen rendben mindenkié – emlékezett vissza a régi időkre az idős hölgy, aki azok helyett is kidobja a szemetet, akik úgy érzik, túl nagy távolságot kellene megtenni a hulladékgyűjtőig.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Löffler Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.