Megölte élettársát, és elásta a ház mögött + videó

Ügyészség elé került annak a nyírvasvári férfinak az ügye, aki tavaly márciusban megölte az élettársát, majd a holttestét elásta közös otthonukban. A rendőrség a bejelentés másnapján már elfogta a férfit.

Magyar Nemzet
Forrás: Rendőrség2023. 06. 22. 13:49
Nyírvasvári bűnügyi helyszín, megölte élettársát, elásta a holttestet, tetem, gödör, gyilkosság, emberölés Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tavaly márciusban érkezett a bejelentés, amely szerint egy nyírvasvári férfi feltehetően megölte az élettársát. A rendőröknek a negyvennégy éves férfi azt mondta, hogy élettársa elhagyta, és nem tudja, hová ment. A szabolcsi nyomozók azonban megállapították, hogy a férfi otthonukban olyan súlyosan bántalmazta harminckét éves élettársát, hogy a nő belehalt a sérüléseibe. Ezt követően a férfi 

a holttestet a ház mögötti melléképületben elásta.

A rendőrök a férfit tavaly március 12-én előállították, és emberölés gyanújával kihallgatták. Beismerő vallomást tett, a nyomozók őrizetbe vették, és az illetékes bíróság elrendelte a letartóztatását.

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztálya a büntetőeljárást befejezte, az iratokat átadta az ügyészségnek – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: A bűnügyi helyszín (Forrás: Rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.