Ott rúgta meg a biztonsági őrt, ahol a legjobban fáj, hogy ellophassa a piperecuccokat + videó

Sikerrel járt a két fiatal nő.

Magyar Nemzet
Forrás: Ügyészség2023. 06. 16. 13:37
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még május 20-án, délután történt, hogy egy XI. kerületi élelmiszerboltban különböző élelmiszereket, alkoholt, valamint kozmetikai terméket rejtett két nő egy táskába azért, hogy azokat ellopják – írja a Fővárosi Főügyészség közleménye

Forrás: Ügyészség

A nők a kasszasort megkerülve, a táskába pakolt termékek kifizetése nélkül akarták elhagyni az üzletet, amikor azonban az áruház lopást észlelő biztonsági őre eléjük lépett, hogy őket feltartóztassa, a nők nem hagyták magukat, a biztonsági őrt megkerülve újra megpróbálták elhagyni az üzletet. Dulakodni kezdtek, és az üzlet kijárata előtti részen a vádlott megrúgta a biztonsági őrt, aki ennek hatására végül elengedte a táskát, és ezt kihasználva az elkövetők elmenekültek.

Az egyik nő beismerő vallomást tett, őt a bíróság rablás bűntettében bűnösnek mondta ki, és két év börtönbüntetésre ítélte azzal, hogy a szabadságvesztés végrehajtását öt év próbaidőre felfüggesztette. Az ítélet nem jogerős. Társa szökésben van, ellene elfogatóparancs van érvényben.

A felvétel első részén a lopás látható, majd az, ahogyan a lopás átfordul rablásba, az elkövetők rángatják a táskát, a vádlott pedig ennek során megrúgja a biztonsági őrt. A videó ide kattintva megtekinthető. 

Borítókép: A rúgás (Fotó: Ügyészség)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.