Felismerte az elkövetőt a rendőr, másnap elkapta + videó

A tizennyolc éves férfit súlyos bűncselekmények miatt körözték.

Munkatársunktól
Forrás: police.hu2023. 08. 01. 8:38
Arrested,Man,In,Handcuffs,With,Hands,Behind,Back.,The,Criminal
2141394577 Fotó: Andrey Mihaylov Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Állatkínzás, fogolyszökés és közel két tucat vagyon elleni bűncselekmény elkövetése adtak ki körözést egy férfi ellen, akit végül Zsarnóczki László rendőrőrnagy fogott el. A XXI. Kerületi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály vezetője épp hazafelé tartott, amikor megakadt a szeme egy férfin – közölte a Police.hu

Kiderült, nem véletlenül volt neki ismerős az arca, az illetőt ugyanis körözték a hatóságok: a Fővárosi Törvényszék kétrendbeli állatkínzás, fogolyszökés és huszonkétrendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt 2023. július 3-án rendelte el a körözést.

A férfi kiszúrta a rendőrt, és elmenekült, másnap viszont Zsarnóczki László a kerületi rendőrkapitánysággal és a Magyar Rescue 4×4 munkatársaival közösen akciót szervezett. Az egyenruhások végül 2023. július 26-án délután, a XXI. kerületi Fácános dűlőúton, a Duna árterületén találták meg a 18 éves R. Richárdot, aki a rendőrök láttán ugyan futni kezdett, de néhány méteren belül elfogták, majd átszállították az illetékes büntetés-végrehajtási intézetbe.

 

Borítókép: Illusztráció (Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.