Helyreigazítás

Magyar Nemzet
2023. 08. 25. 6:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Valótlanul állítottuk a 2023. 07. 18-án megjelent, Végtelen történet: szivárványos szék váltotta a ferencvárosi LMBTQ-padot című írásban, a 2023. 07. 18-án megjelent, A ferencvárosi LMBTQ-pad másolatával fotózkodott David Pressman című írásban, a 2023. 08. 09-én Elek Nikolettától származó, Sorosék magyar iskolákba is LMBTQ-vécéket telepítenének című írásban és a 2023. 08. 10-én Baranyai Gábortól származó, Veszélyes illúzió című írásban, hogy az Amnesty International Magyarországot Soros György támogatná, finanszírozná vagy bármilyen módon befolyást gyakorolna a működésére. A valóság az, hogy az Amnesty International Magyarországot sem közvetlenül sem közvetve nem támogatja Soros György és egyetlen hozzá köthető szervezet sem, ahogy az a szervezet 2022-es közhasznúsági beszámolósából is kiderül. Az Amnesty International Magyarországot 2023-ban sem támogatta Soros György sem közvetve sem közvetlenül és egyetlen hozzá köthető szervezet sem. Valótlanul állítottuk továbbá, hogy az Amnesty International Magyarország Soros György vagy alapítványai befolyása alatt állna. Elnézést kérünk az Amnesty International Magyarországtól.” 
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.