Különleges oszlopok segítenek a Szent István-napi rendezvényeken

A Szent István-napi rendezvények helyszínein multifunkcionális oszlopok segítik a szelektív hulladékgyűjtést és a kézfertőtlenítést – közölték a szervezők szombaton az MTI-vel.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 08. 19. 19:47
null
Budapest, 2021. augusztus 20. Érdeklõdõk a Magyar Ízek Utcája rendezvényen a Várkert Bazárnál 2021. augusztus 20-án. Az augusztus 20-i Szent István Nap rendezvénysorozatához kapcsolódó eseményen élelmiszerkészítõk és -elõállítók, cukrászok, pékek, vendéglátósok várják az érdeklõdõket a Lánchídtól a Döbrentei térig. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közleményükben hangsúlyozták, a környezettudatosság és a látogatók egészségének védelme fontos a Szent István-nap szervezőinek.

A rendezvényeken vásárolható italokat elmosható és újrafelhasználható pohárban lehet megvásárolni. A poharakat a helyszíneken kihelyezett háromoldalú oszlopokon található pohárbedobóba lehet helyezni, segítve ezzel azok újrahasznosítását. Az oszlopokon emellett van műanyag- és alumíniumprés, valamint gyűjtő – jelezték.

A szelektív szemétgyűjtés mellett a megfelelő higiéniai körülményeket is segítik az oszlopokon található kézfertőtlenítő pontok – tették hozzá.

A szervezők bíznak abban, hogy minél többen élnek az oszlopok nyújtotta lehetőségekkel.

Borítókép: Érdeklődők a Magyar ízek utcája rendezvényen a Várkert Bazárnál 2021. augusztus 20-án. Az augusztus 20-i Szent István Nap rendezvénysorozatához kapcsolódó eseményen élelmiszerkészítők és -előállítók, cukrászok, pékek, vendéglátósok várják az érdeklődőket a Lánchídtól a Döbrentei térig. (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.