Mi jöhet még? – transzbarát bakancsot dobott piacra az egyik cipőgyártó cég

Egy újabb híres márka hajolt meg a genderlobbi előtt.

Magyar Nemzet
2023. 08. 02. 16:15
775989644
Members of the Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender (LGBT+) community take part in the annual Pride Parade in the streets of London on July 1, 2023. (Photo by HENRY NICHOLLS / AFP) Fotó: AFP/HENRY NICHOLLS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy újabb híres márka hajolt meg a genderlobbi előtt – hívta fel a figyelmet közösségi oldalán az Alapjogokért Központ főigazgatója, Szánthó Miklós. A Dr. Martens egy híres brit cipőgyártó vállalat, amely az LGBTQ-trendeknek eleget téve 

piacra dobott egy nemátalakító műtét utáni hegeket viselő figurával dekorált bakancsot.  

Szánthó Miklós szerint ez is bizonyítja, hogy a genderlobbi célkeresztjében a fiatalok vannak.

„Mi jöhet még?” – tette fel a költői kérdést Szánthó. 

A Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy a balliberális oldal által csak pride hónapnak nevezett nyári időszakot már gyakorlatilag rutinszerűen használja kampányidőszaknak az LMBTQ-propaganda. 

Az egyszerű felvonulásból úgynevezett pride hónappá duzzasztott melegfesztivál apropóján is olyan programok tucatjait szervezik az LMBTQ-szervezetek, amelyekben a homoszexuális, a transzgender és még sok más szexuális orientációt igyekeznek mindennaposnak beállítani, vagy éppen vonzóvá tenni. Ebben az időszakban – a liberális fősodornak eleget téve – a legnagyobb világmárkák is beszállnak a propagandába, termékeiket az ideológiához igazítva.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: AFP/Henry Nicholls)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.