Szülésre készülődő apákról szóló könyvével sokkolja az internetezőket egy brit kiadó

A kiadó tájékoztatása szerint a könyv „néhány alapvető tényt közöl majd a transznemű apukák szüléséről”.

Magyar Nemzet
2023. 08. 24. 14:10
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Édesapám hasában, a férfi szülés csodája” – ezzel a címmel ad ki egy könyvet a brit Glamour magazin címlapján nemrégiben terhes hassal pózoló, magát férfinak valló nő, Logan Brown. A férfi Instagram-profilján egy linket is megosztott, ahol a könyv előrendelhető.

A kiadó szerint 

az illusztrációban gazdag könyv minden korosztály számára könnyen hozzáférhető, könnyen érthető lesz, és „néhány alapvető tényt közöl majd a transznemű apukák szüléséről”. 

Brown nemrégiben egyébként saját blogján azt mondta: a könyvet saját esete inspirálta, majd kifejtette, milyen érzés volt neki, amikor megtudta, teherbe esett. „Egy nap nagyon furcsa érzésem volt. Csináltam egy terhességi tesztet, pozitív lett. Egy ideig nem szedtem a tesztoszteront bizonyos egészségügyi problémák miatt. Mintha megállt volna az idő. Az egész férfiasságom, amiért olyan sokáig keményen dolgoztam, teljesen úgy éreztem, mintha kitörlődött volna.” 

A Glamour szerint Brown két héttel az interjú után egy Nova nevű kislánynak adott életet. A könyv már az internetezőket is megihlette, számos mém született a könyv apropóján, érezhetően a készítőket is sokkolta a dolog:

Hogy mi? Forrás: Internet

Borítókép: „Édesapám hasában, a férfi szülés csodája” című könyv leendő borítója (Forrás: Instagram)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.