Telepakolta a bevásárlókocsit egy veszprémi boltban, kár, hogy fizetni már nem igazán volt kedve

Nagyjából háromszázötvenezer forint értékben akart lopni.

Magyar Nemzet
Forrás: Police2023. 08. 10. 15:26
Flashing,Lights,Of,The,Police,Car,Into,The,Checkpoint,In, illusztráció, rendőrség, rendőrautó, villogó
Fotó: ChiccoDodiFC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csaknem háromszázötvenezer forint értékben próbált meg egy veszprémi áruházból termékeket ellopni egy férfi kedd reggel, fél tíz körül. Az élelmiszerekkel, háztartási cikkekkel, ruhaneműkkel megpakolt bevásárlókocsit a férfi az áruházból fizetés nélkül akarta kitolni, ám az üzlet biztonsági őre ezt észrevette, és nem hagyta, hogy elhagyja a helyszínt – adta hírül a rendőrségi portál

A kár egyébként csak részben térült meg, mert a férfi a termékek egy részét fel is bontotta. Az elfogott 66 éves Tolna vármegyei férfit a járőrök előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozók megállapították, hogy a gyanúsított július 30-a és augusztus 4-e között Zalaegerszegen, Szekszárdon és Komáromban is követett el hasonló módszerrel bolti lopásokat. A férfit a rendőrök őrizetbe vették és letartóztatására tettek javaslatot.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.