Borkai Zsolt felesége: „Egy nőt nőiségében megalázni, a férfiak részéről a legcsúnyább dolog"

Borkainé Havassy Myrtill bár először úgy érezte gyűlöli a férjét, de megbocsájtott Győr volt polgármesterének.

2023. 09. 14. 23:12
BORKAI Zsolt
Gyõr, 2019. november 7. Borkai Zsolt megválasztott, de a posztjáról november 8-án délutáni határidõvel lemondó polgármester esküt tesz a Gyõri Közgyûlés alakuló ülésén a városháza dísztermében 2019. november 7-én. MTI/Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy darabig úgy érezte, hogy gyűlöli a férjét, és az első gondolata az volt, hogy elhagyja. Mindennek ellenére úgy érzi, hogy nagyon szereti Borkai Zsoltot, akinek azóta meg is bocsátott, a felvételeket pedig azóta sem nézte meg– mondta a 2019-es adriai yachtos botrányról az ATV-nek adott exluzív interjújában Borkai Zsolt felesége. 

Borkainé Havassy Myrtill nagyon megalázva érezte magát, szerinte „egy nőt, a nőiességében megalázni, ez a férfiak részéről a legcsúnyább dolog" –mondta a műsorban, majd rögzítette: 

mindketten meg akarták menteni házasságukat a botrány kirobbanása után. 

A felvételek megjelenése után néhány hónappal segítséget kértek egy régi ismerősüktől, Várszegi Asztrik egykori pannonhalmi főapáttól, aki összeadta őket 1989-ben. Mint a műsorban mondta, a botrány után azonnal hozzáfordultak útmutatásért, aki akkor már nyugalmazott főapát volt. Kértek hozzá egy időpontot, hogy elmehessenek beszélgetni vele, amely nagyon sokat segített neki – fejtette ki.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.