Egy órán keresztül feküdt ájultan a buszmegállóban a fiatal, mindenki elment mellette

Végül a polgármester hívta ki a mentőket, aki közösségi oldalán számolt be felháborodottan az esetről.

Forrás: HEOL2023. 09. 25. 21:53
null
Budapest, 2022. január 15. Az Országos Mentõszolgálat mentõautója halad a Városligeten, a fõváros második legnagyobb közparkján a Kós Károly sétányos átvezetõ úton, a XIV. kerületben. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Senki nem segített a siroki buszmegállóban ájultan fekvő fiatalon egy órán át, a polgármester hívta a mentőket – számolt be a Heves vármegyei hírportál.

Sirok központjában hétfőn délután fél három körül bódultan feküdt egy fiatalember. Ebben az időszakban az átlagosnál is nagyobb a forgalom a központban. Egy órán át senki nem állt meg mellette segíteni, végül Tuza Gábor polgármester hívta a mentőket, akik szirénázva szállították el a fekvő férfit. A polgármester Facebook-bejegyzésben adott hangot felháborodásának:

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.