Elfogták a párost, amely prostitúcióra kényszerített egy kiszolgáltatott nőt

A sértett több városban is dolgozott, végül februárban arra kényszerítették, hogy Svájcban folytassa a munkát.

Forrás: MTI2023. 09. 14. 15:59
rendőrautó Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Prostitúcióra kényszerítettek egy kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt, elfogták a nőfuttató párost – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A sértett tett feljelentést a rendőrségen, és elmondta, hogy nehéz anyagi körülmények között élt. A páros – egy kunszentmártoni férfi és egy békéscsabai nő –, kihasználva kiszolgáltatottságát, tavaly decemberben rávette arra, hogy dolgozzon nekik prostituáltként.

Regisztrálták egy szexpartnerkereső oldalra a nőt, akinek 24 órában a kuncsaftok rendelkezésre kellett állnia.

A sértett több magyarországi városban is dolgozott, végül februárban arra kényszerítették, hogy Svájcban folytassa a munkát.

A nő futtatói folyamatosan felügyelték, és ha nem megfelelően számolt el a bevétellel , megfenyegették. A rendőrök szeptember 12-én elfogták a párost. A nyomozók emberkereskedelem és kényszermunka megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket, majd őrizetbe vételükről határoztak, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.