Elütött az intercity egy embert Hárosnál

A Balaton intercity Háros állomáson elgázolt egy embert, aki a helyszínen életét vesztette. Emiatt több vonat menetrendje módosul – tájékoztatta az MTI-t a Mávinform.

Forrás: MTI, Mávinform2023. 09. 24. 12:24
Budapest, 2021. október 12. Háros vasútállomás a Kelenföld és Százhalombatta között megújított vasúti pálya avatásának napján, 2021. október 12-én. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. beruházásában megvalósult 53,8 milliárd forintos fejlesztéssel egyebek közt lehetővé vált, hogy a vonatok óránként 120 kilométeres sebességgel közlekedjenek a 20,5 kilométer hosszú Pest megyei vonalszakaszon. MTI/Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Déli pályaudvarról Keszthelyre 10.35-kor indult és Érd felső felé terelt intercity utasait átszállítják a Kőbánya-Kispest–Székesfehérvár között közlekedő vonatra.

A helyszínelés ideje alatt Háros és Nagytétény–Diósd között a vonatok csak az egyik vágányon közlekednek.

A Budapest–Pusztaszabolcs vonalon közlekedő vonatok, a pécsi Mecsek IC, illetve a székesfehérvári vonatok menetideje 10–20 perccel nőhet meg.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.