Gyurcsány beismerő vallomást tett + videó

Holnap lesz az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének évfordulója, Hollik István szerint Gyurcsány úgy küldené padlóra az országot, ahogyan egyszer már megtette.

2023. 09. 16. 8:46
Gyurcsány Ferenc beismerővallomást tett.
Fotó: Földi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány Ferenc nemrég adott interjút, amelyben azt állította, hogy ő bizony két hét alatt megszerzi a 22 milliárd eurónyi uniós forrás. Az elsőre vonzónak tűnő, de nyilvánvalóan nagyzoló mondat egy beismerő vallomás – állapította meg Facebook-videójában Hollik István. 

Holnap lesz az őszödi beszéd elhangzásának évfordulója, Hollik István szerint Gyurcsány úgy küldeni padlóra az országot, ahogyan egyszer már megtette. .Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Holnap lesz az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének évfordulója, Hollik István szerint Gyurcsány úgy küldené padlóra az országot, ahogyan egyszer már megtette Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Fidesz kommunikációs igazgatója kifejtette: Gyurcsány maga erősíti meg, hogy Brüsszel – visszaélve a hatalmával – az uniós forrásokat zsarolásra használja, és valójában politikai alapon dönt az uniós pénzekről. Aki nem tetszik neki, az nem kap, mint Lengyelország. 

Aki azt meri mondani, hogy „No migration! No gender! No war!”, mint Magyarország, az sem. 

Gyurcsány ajánlata Brüsszelnek Hollik szerint a következő: küldene fegyvert, és a háború pártjára állna, beengedné a migránsokat az országba, a genderpropagandistákat pedig az iskolákba. Megszüntetné a rezsicsökkentést, és drágábban venné az energiát. Hollik emlékeztet: holnap lesz az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének évfordulója. A politikus szerint Gyurcsány úgy küldené padlóra az országot, ahogy azt egyszer már megtette. 

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Fotó: Földi Imre)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.