Menczer Tamás kérdése a fideszesekhez: Kinek adnátok át településeiteket? + videó

Az államtitkár szerint a baloldal pillanatok alatt lerombol bármit.

2023. 09. 12. 8:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Migráció, Covid, háború, gazdasági nehézségek, energia, stb. Ezekből a nehézségekből csak egy volt a szociknál 2010 előtt, idézőjelben csak gazdasági, és tönkrement az ország – mondta Menczer Tamás Facebook-oldalán közzétett videóüzenetében.

A Pest vármegyei 2. számú választókerület egyéni országgyűlési képviselője hozzátette: az Orbán-kormány idején hiába van válság-válság hátán, nemhogy nem mentünk tönkre, hanem 13. havi nyugdíjat tudott adni a kormány, a fiataloknak adómentességet, családtámogatást és a többit. Mint kifejtette, ezért lepődik meg az Országházban minden alkalommal, amikor a baloldal képviselők próbálják megmondani hogyan kellene kormányozni. A politikus ezt követően egy kérdést intézett nézőközönségéhez: kinek adnánk át településeinket? – Ha jönnek, a pillanat tört része alatt lerombolnak bármit, amit felépítettünk együtt – zárta gondolatait az államtitkár, a baloldalra utalva.

Borítókép: Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára. (Fotó: Menczer Tamás / Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.