Új sütési eljárást vezetek be a McDonald’s-éttermekben, és bár az összetevők nem változtak, a húspogácsák sütését átalakították úgy, hogy a szendvicsekbe forróbb marhahús kerülhessen – tudta meg a Világgazdaság.
Egyébként a vállalat csaknem hatvan év után változtat ikonikus hamburgerein, ugyanis az 1967-ben bemutatott ételeken azóta szinte semmit nem változtattak. Eddig.
Egy új sütési eljárás lehetővé teszi, hogy a húspogácsa még melegebb legyen, amikor a szendvicsbe kerül, ami azért is lesz jó a gyorsételek rajongóinak, mert a sajt így jobban megolvad a hamburgerben,
így a sajtburger vagy a Big Mac szaftosabb lehet, mint korábban.
A szendvicsbe kerülő szósz mennyiségét is másfélszeresére növelték, és a marhahúst sütés közben már nem csak a sóval és borssal ízesítik, hanem a hagymát is ekkor adják hozzá.