Teljes rendszerleállás lesz a ceglédi Toldy Ferenc Kórházban

Hálózati leállás lesz az intézmény összes telephelyén.

Magyar Nemzet
Forrás: SZOLJON2023. 09. 05. 18:04
kórház Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szeptember 8-án teljesen leáll a Toldy Ferenc Kórház hálózati rendszere – adta hírül a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei hírportál.  Az üzemszünet idején CT vizsgálatok elvégzésére nem lesz lehetőség, a betegellátás azonban folyamatosan működik majd.

Aznap délután kettő órától előreláthatóan este nyolc óráig teljes hálózati leállás lesz az intézmény összes telephelyén. 

A leállás időtartama alatt nem lesz elérhető sem a belső, sem a külső hálózati rendszer. A betegek ellátása a rendszerleállás mellett is folyamatos lesz.

A ceglédi Toldy Ferenc Kórház. (Fotó: H. Szabó Sándor)

A feltétlenül szükséges vizsgálatok megkérése és dokumentálása ez idő alatt papíralapon történik majd a számítógépeken, Word-dokumentumok készítésével. 

A röntgenkészülékek, az ultrahangkészülékek, valamint a laboratóriumi automaták csak helyben működnek, eredményt, képanyagot a belső hálózaton nem tudnak továbbítani; de az eredmények közlését a vizsgálat helyszínén, valamint a képanyag megtekintését megszervezik. A rendszerleállás ideje alatt azonban nem lesz lehetőség CT-vizsgálatok elvégzésére.

 – hívta fel a figyelmet az egészségügyi intézmény. 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.