A Facebookon toboroz szakértőket Dobrev

Az árnyék-miniszterelnök a párt szakmai programjának kidolgozásához is keres lelkes csapattagokat. Dobrev Klára délután a nyugdíjakkal kapcsolatos bejelentésre készül.

2023. 10. 05. 14:52
Gyurcsányné Dobrev Klára - Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Saját közösségi oldalán toboroz csapattagokat a DK árnyékkormányába Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök. Facebook-oldalán most épp a népjóléti és szociális műhelycsoporthoz keres jelentkezőket, és azt ígéri, 

ma délután 4 órakor be is mutatja, mit jelent a szociáldemokrata nyugdíj és szociálpolitika. 

„Utána arra kérlek, beszéljünk róla. Ha neked is van észrevételed, javaslatot, akkor várunk az árnyékkormány háttércsapatába, jelentkezz a népjóléti és szociális műhelycsoporthoz” – írta követőinek Dobrev Klára.

A fentieken túl tagokat toboroz a Demokratikus Koalíció a zöld műhelycsoportba, a gazdaságpolitikai és költségvetési csoportbaz, de jelentkezőket vár a párt szociáldemokrata programjának kidolgozásához is. 

„Van ötleted, javaslatod arra, hogy lesz hazánkból egy európai Magyarország? Akkor téged is várunk az árnyékkormány szakmai háttércsapatába” – olvasható a felhívásban, mely szerint bárki kiválaszthatja azt a szakterületet, amely a leginkább érdekli és csatlakozni is tud a szakpolitikai csoportokhoz. „Dolgozzunk együtt a szociáldemokrata fordulaton” – tette hozzá Dobrev Klára.

 

Borítókép: Dobrev Klára (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.