Ágyneműtartóból került elő Magyarország egyik legkeresettebb bűnözője + videó

A rögtönzött bújócska nem zárult sikerrel.

Forrás: Rendőrség2023. 10. 10. 10:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már több körözés volt érvényben különböző vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt O. Balázzsal szemben. Legutóbb a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság adott ki elfogatóparancsot a 29 éves férfival szemben, aki 

rajta volt a legkeresettebb magyarországi körözöttek Top 50-es listáján

– írta hivatalos oldalán a rendőrség.

A nyomozók az összehangolt akció során megállapították, hogy a fiatalember egy Balfon lévő házban bujkál. Amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, a férfi utolsó utáni próbálkozásként egy ágyneműtartóban bújt el a rendőrök elől.

A rögtönzött bújócska nem sikerült, mert a 29 éves férfit elfogták és előállították az egyenruhások, a helyi rendőr-főkapitányságon pedig már gyanúsítottként hallgatták ki több lopás elkövetése miatt. A büntetőeljárás az elkövető letartóztatása mellett folyik.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítő és bűnügyi osztályának munkatársai – a Győri Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztálya győri rendőrőrsének kollégáival közösen –  múlt szerdán az éjjeli órákban, Balfon fogták el a 29 éves férfit, aki helyet kapott a legkeresettebb magyarországi körözöttek Top 50-es listáján.

Borítókép: Az ágyneműtartóból került elő Magyarország egyik legkeresettebb bűnözője (Fotó: police.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.