Árokba csúszott egy kamion az M1-esen

Helyzetjelentés az utakról vasárnap.

Forrás: Útinform2023. 10. 01. 11:27
null
Budapest, 2015. április 3. Baleset miatt torlódik a forgalom az M3-as autópálya kifelé vezetõ oldalán, a Pest megyei szakaszon 2015. április 3-án. Hat jármû összeütközött az M3-as autópályán Gödöllõ térségében. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Árokba csúszott egy kamion az M1-es autópályán Komárom csomópont közelében, Budapest felé a 86-os kilométernél, a műszaki mentést elkezdték, a forgalom a belső sávban halad írta az Útinform.

További balesetek

Árokba hajtott egy traktor Vasváron, a Petőfi Sándor utcában. A balesethez a körmendi hivatásos és a vasvári önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járművet. A traktor vezetőjét a mentők ellátták. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt a Petőfi Sándor utcában fél pályán halad a forgalom.

  • A 3-as főúton Aszód belterületén két személygépjármű ütközött össze. A 42-es kilométernél a forgalom fél pályán halad.
  • Az M3-as autópályán, Miskolc irányában, a 128-as kilométernél, közvetlenül a Mezőkövesd csomópont után egy személyautó szalagkorlátnak ütközött a kiépített terelésben, a forgalom a leállósávban halad.
  • A 81-es főúton, Székesfehérvártól északra, Söréd és a Bodajki útelágazás között a 20-as kilométernél egy személyautó árokba hajtott. A félpályás lezárásnál váltakozó irányú a forgalom.

Útfelújítások

Az M1-es autópályán Nagyszentjános térségében a 97-es és a 103-as kilométer között aszfaltozás kezdődött. A főváros felé tartó oldalon dolgoznak, ezért a külső és a leállósávot lezárták. A forgalom a belső és a szemközti oldal belső sávján halad. Hegyeshalom felé a külső és a leállósáv járható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.