Délutánra talán el lehet majd tenni az esernyőket

Aki mára szabadtéri programot gondolt ki, annak érdemes újraterveznie.

Forrás: Met.hu2023. 10. 15. 7:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem a kirándulók vasárnapja lesz a mai, mivel túlnyomóan borult időre van kilátás kora délutánig többfelé esővel, záporral – számol be a Met.hu. 

A csapadék zöme a nap első felében érkezik, délután egyre inkább már csak a déli és keleti területeken lehet csapadék, ott is egyre kevesebb helyen.

Ezzel együtt kora estétől észak-nyugat felől elkezdődik a felhőzet csökkenése. Az esti, késő esti órákban a Dunántúlon és észak-keleten újra gomolyfelhők képződnek záporokkal, utóbbi helyen egy-egy zivatar sem kizárt. Az észak-nyugati szél többfelé megerősödik, a Dunántúlon néhol viharossá fokozódik, majd fokozatosan veszít erejéből a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 Celsius-fok között várható. Késő este 7, 12 Celsius-fok valószínű.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.