Láncfűrésszel fenyegette a járókelőket és a rendőröket, most tizenkét évre fegyházba küldik

Az ítélet nem jogerős.

Forrás: MTI2023. 10. 04. 17:27
láncfűrész
Fotó: PEXELS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tizenkét év fegyházra ítélt egy láncfűrésszel fenyegetődző férfit a Budapest Környéki Törvényszék nem jogerősen szerdán.

A bíróság a honlapján azt írta: a férfi 2020 szeptemberében részegen, benzines láncfűrésszel fenyegetett járókelőket, majd a helyszínre érkező rendőröket is életveszélyesen megfenyegette. A rendőrök többször is gázspray-t használtak a vádlottal szemben, aki lakásába ment és leállította a láncfűrészt.

Ezután állították elő a rendőrök.

A Budapest Környéki Törvényszék szerdán kihirdetett elsőfokú ítéletében emberölés kísérlete miatt – többszörös visszaesőként – 12 év fegyházzal sújtotta a férfit, védői fellebbezés miatt azonban az ítélet nem jogerős.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.