Orbán Viktor a Puskás Arénában szurkol a magyar válogatottnak + videó

Minden meccsnap ünnepnap! – írta közösségi oldalán a miniszterelnök.

2023. 10. 14. 19:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Mindent bele! Hajrá, magyarok! – posztolta a közösségi oldalán Orbán Viktor. A sorsdöntő magyar–szerb Eb-selejtező egy óra múlva kezdődik, a Facebook-oldala szerint a miniszterelnök már a Puskás Arénában van, ahol élőben fogja megtekinteni a mérkőzést. 

Orbán Viktor szerint minden meccsnap ünnepnap. Az Eb-selejtezőn egyébként teltház lesz, pár óra alatt elkapkodták azt a nagyjából negyvenezer jegyet a szurkolók, amiket áruba bocsájtott a Magyar Labdarúgó Szövetség. A magyar válogatott négy hazai Eb-selejtezőre előzetesen harmincezer bérletet adtak el.  

A miniszterelnök érkezéséről néhány videót is megosztott Instagram történetében, amin látszik, hogy a válogatott szövetségi kapitányával, Marco Rossival is kezet rázott, a Puskás Arénába menet. A felvételek ITT tekinthetőek meg. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.