Pankotai szerint a pedagógusok alkalmatlanok az oktatásra + videó

A Hír TV vendégei kabaréhoz illő jelenetnek tartják a Momentumhoz erősen köthető, botrányairól elhíresült diáklány megnyilvánulásait.

Forrás: Hír TV2023. 10. 30. 14:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hír TV Sajóklub című műsorában a vendégek nem igazán értik, miért tüntet a pedagógusok mellett a le sem érettségizett Pankotai Lili. A Momentumhoz erősen köthető, botrányairól elhíresült diáklány nemrég azt nyilatkozta, hogy a pedagógusok nagy többsége alkalmatlan a pedagógus pályára.

A műsor vendégei egy kabaréhoz illő jelenetnek tartják Pankotai megnyilvánulásait. A szabadszájúságáról ismert aktivista október 6. alkalmából még az aradi vértanúkkal állította párhuzamba az állásukból elbocsátott tanárokat, legutóbb az alkalmatlanságukról beszélt. Nemrég azt is felvetette, hogy a kereszténységet ki kellene tiltani az iskolából, mert szerinte éppúgy „ideológia”, mint az LMBTQ-eszmék.

Borítókép: Pankotai Lili (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.