A kisföldalattira is kiterjesztik a digitális fizetést

A jegyvásárláshoz csupán bankkártya vagy okoseszköz szükséges.

Forrás: MTI2023. 11. 15. 7:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kisföldalattira is kiterjeszti a digitális fizetést szerdától a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) – közölte a társaság az MTI-vel. November közepétől már az 1-es metrón sincs szükség papíralapú jegyre vagy applikációra, mert elindult a BKK Budapest Pay&GO nevű digitális szolgáltatásának tesztidőszaka.

A társaság rendszerének köszönhetően a 100E repülőtéri expressz buszjáratain kívül már a kisföldalattin is egy mozdulattal lehet vonaljegyet vásárolni. Hozzátették, hogy 

a jegyvásárláshoz és -érvényesítéshez csupán egy bankkártya vagy egy okoseszköz szükséges.

Csoportos utazás esetén egy érintéssel egyszerre akár öt vonaljegyet lehet venni, és a megvásárolt jegyekkel az 1-es metróról át is lehet szállni másik metróvonalra.

Borítókép: A BKK M1 vonalán közlekedő metró egyik szerelvénye megérkezett a Vörösmarty téri végállomására (Fotó: MTVA/Jászai Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.