Bántalmazta az őt éppen ellátó mentősöket egy férfi, őrizetbe vették

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és becsületsértés vétsége miatt hallgatták ki.

Forrás: police.hu2023. 11. 06. 14:51
null
Budapest, 2022. január 15. Az Országos Mentõszolgálat mentõautója halad a Városligeten, a fõváros második legnagyobb közparkján a Kós Károly sétányos átvezetõ úton, a XIV. kerületben. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mentőszolgálat munkatársai hívták ki a rendőröket múlt pénteken este egy agresszívan viselkedő személy miatt. A 25 éves férfit Felsőörsről szállították be az egyik veszprémi egészségügyi intézetbe.

A férfi végig erőszakosan viselkedett, többször a mentőápoló és a gépjárművezető felé ütött, illetve rúgott, továbbá szidalmazta, valamint többször megpróbálta leköpni őket.

Ellátása után az egyenruhások előállították a férfit a helyi rendőrkapitányságra, majd a nyomozók közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és becsületsértés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki – olvasható a police.hu-n.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.