Dráma volt egy budapesti irodaházban, egy fiatal férfit kellett újraéleszteni

Életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Forrás: Országos Mentőszolgálat2023. 11. 08. 11:45
null
Budapest, 2022. október 2. Az Országos Mentõszolgálat megkülönböztetõ jelzést használó mentõautója halad a fõvárosi Andrássy úton. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Faludi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A munkahelyén lett rosszul az a harminc év körüli férfi, akihez a VIII. kerületbe kérték a mentők gyors segítségét tegnap – írja a közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. A férfi hirtelen rángatózni kezdett, majd leállt a légzése. 

A munkatársai megvizsgálták, és azonnal riasztották a mentőket, majd a mentésirányító instrukciói szerint megkezdték az újraélesztését. Egyik kollégája még a kihelyezett defibrillátorért is elszaladt, amit így használni is tudtak. A mentők gyorsan a helyszínre értek, és emelt szinten folytatták az életmentést, amit az iroda dolgozói továbbra is mindenben segítettek. 

A beteg életéért vívott küzdelem az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően vezetett sikerre, a férfit pedig életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentők. 

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Faludi Imre )

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.