Halálra fagyott egy fiatal férfi a sándorfalvi piacnál, senki sem sietett a segítségére

Vasárnap reggel fedezték fel a holttestet.

Forrás: Délmagyarország2023. 11. 26. 21:13
Forrás: Karnok Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy negyven év körüli helyi férfi holttestére találtak vasárnap reggel a sándorfalvi piac közelében – adta hírül a Délmagyarország.

Az egyik közösségi oldalon egy nő azt írta, hogy reggel hét óra körül körül egy vásárlójuk ment be az üzletbe, majd jelezte, hogy egy ember fekszik a piac közelében. A közterület-felügyelő éppen ott volt, és azonnal intézkedett, viszont már nem tudtak segíteni a férfin.

A bejegyzés írója és több hozzászóló is megjegyezte, hogy éppen a piaci nap miatt sokan láthatták a földön fekvő férfit, de sokáig senki sem kért segítséget.

A lap információi alapján a férfi ittas lehetett, és kihűlt.

A tragédia több sándorfalvit is megrázott.

A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az ügyet, vagyis kizárható, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett volna.

A település polgármestere a közösségi médiában szintén kiemelte, hogy

a férfi már hajnalban ott feküdhetett a földön, mégsem szólt róla senki sem a mentőknek.

A bejegyzésben mindenkit arra kért, hogy aki földön fekvő embert lát, menjen oda hozzá, és ne habozzon segíteni vagy segítséget kérni.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Délmagyar/Karnok Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.