Hollywoodi híresség látogatott az Operaházba

Verdi Rekviemjét nézte meg a színésznő.

2023. 11. 03. 10:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Giuseppe Verdi Rekviemjét adták elő az Operaházban csütörtök este, amelyről Ókovács Szilveszter is beszámolt közösségi oldalán megosztott bejegyzésében. Mint írja, az egyik szemfüles fotósuk észrevette, hogy a nézők között volt Angelina Jolie hollywoodi színésznő is.

Amint korábban a Magyar Nemzet is beszámolt róla, hónapokra Budapestre költözik Angelina Jolie. Az amerikai színésznő Maria Callast, a görög származású operalegendát alakítja majd Pablo Larrain Maria című filmjében. A chilei rendező először forgat majd Budapesten, Jolie azonban nem: 2010-ben itt forgatta – rendezőként – A vér és a méz földje című filmjét. De ugyanabban az évben, januárban akkori férjével, Brad Pitt-tel is eltöltött egy kis időt a magyar fővárosban, ahol az amerikai színész Z világháború című filmjéhez vettek fel jeleneteket. 

Borítókép: Angelina Jolie az Operaházban (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.