Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Kigyulladt egy üzemcsarnok Székesfehérváron

Tűz keletkezett egy ipari üzemben szombaton este Székesfehérváron, Ráchegy városrészen. A csarnokban kábelek gyulladtak ki – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.

Forrás: MTI2023. 11. 11. 21:47
Gyál, 2023. március 28. Lángokban áll egy hulladékfeldolgozó telep Gyálon 2023. március 28-án. Papírbálák gyulladtak ki, és az így keletkezett tûz átterjedt egy csarnok jellegû tárolóépületre, illetve egy betonsílóra, melyben feldolgozásra váró mûanyagdarálékot tartottak. Több ezer négyzetméteres terület áll lángokban. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta: a 15 ezer négyzetméteres üzem területéből mintegy 300 négyzetmétert érintett a tűz. Hozzátette:

a lángok keletkezésekor termelés folyt, de a dolgozók elhagyták a helyszínt, senki nem sérült meg közülük.

A beavatkozás közben viszont könnyebben megsérült egy hivatásos tűzoltó, őt elszállítottak a mentők kivizsgálás céljából, de később visszatért a helyszínre szolgálatra – tájékoztatott a szóvivő.

A székesfehérvári, a pétfürdői és a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók, valamint a létesítményi tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték a tűz oltását. A helyszínre vonultak a sárbogárdi és a veszprémi hivatásos tűzoltók is – olvasható az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

Frissítés:

Eloltották azt a tüzet, amely Székesfehérváron, a Ráchegy városrészen lévő üzemcsarnokban keletkezett. A tizenötezer négyzetméteres területen kábelek égtek. A háromszáz négyzetmétert érintő tüzet a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a székesfehérvári, a pétfürdői, a veszprémi, a sárbogárdi és a pusztaszabolcsi hivatásos, valamint a létesítményi tűzoltók oltották el. Az egységek kiérkezése előtt minden dolgozó elhagyta a csarnokot. A beavatkozásban összesen negyvenhárom tűzoltó tizenegy járművel vett részt.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/ Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.