Kamionok karamboloztak, hatalmas a torlódás az M0-s autóúton

Mindkét oldalon áll a forgalom a 10-es kilométernél.

Forrás: Útinform2023. 11. 14. 10:45
null
Üllõ, 2023. szeptember 7. Összeroncsolódott kamion 2023. szeptember 7-én az M4-es autóutat az M0-ssal összekötõ útszakaszon, Üllõnél, ahol három kamion összeütközött. Az utolsó szerelvény sofõrje, egy 64 éves férfi a helyszínen meghalt. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összeütközött két kamion és két teherautó az M0-s autóút 10-es kilométerénél, a Szeged felé vezető oldalon.

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M5-ös autópálya irányába, a 7-es főúti csomópontnál két kamion és két teherautó ütközött össze, a 10-es km-nél.

Az egész oldal forgalmát megállították, 7 kilométeres a torlódás,

a nézelődők miatt pedig az ellenkező oldal forgalma is torlódik, közel 2 kilométeren keresztül.

Akik az M0-s autóúton akarnak továbbhaladni, az M7-es felől az M6-os autópályát, az M1-es autópálya felől Törökbálintnál letérve alsóbbrendű utakat vehetnek igénybe – írja az Útinform.

A fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, ahova mentőhelikopter is érkezett. Az egység megkezdte a járművek áramtalanítását – közölte a Katasztrófavédelem.

Az egyik kamionból nátrium hidroxid ömlött az útra, a mentesítés folyamatban van. A helyszínelés és a műszaki mentés még órákig eltart – tájékoztat Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.