Márki-Zaynál több kárt senki nem okoz az ellenzéknek Ungár Péter szerint

A régi MasterCard-reklámot idézte fel a baloldal volt miniszterelnök-jelöltje kapcsán.

Forrás: Mandiner2023. 11. 15. 17:28
null
2021.10.23. Budapest Egységben a szabad Magyarországért! Október 23-i ellenzéki gyűlés Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost képen: Jakab Péter, a Jobbik elnöke, Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője, Márki-Zay Péter az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely főpolgármester, Fekete-Győr András, a Momentum korábbi elnöke Fotó: Máté Krisztián
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Vannak olyan árulók az ellenzékben, akik teljesen a Fidesz hatása alatt vannak – mondta Márki-Zay Péter az ATV Start című műsorának szerda reggeli adásában, amikor az LMP-s Ungár Péterrel kialakult konfliktusáról kérdezte a műsorvezető.

A bukott baloldali miniszterelnök-jelölt szerint Ungár Péter „nem azon dolgozik, hogy hogyan lehetne leváltani a rendszert, hanem megmagyarázza azt a hazugságot az embereknek, hogy itt tulajdonképpen demokrácia van, és egy jobb jelölttel, meg egy jobb programmal le lehet váltani Orbán Viktort 2026-ban”.

A Márki-Zay kijelentése után a Mandiner megkeresésére Ungár Péter azt mondta, hogy

Márki-Zay Péter minden kritikája számára világítótoronyként mutatja, hogy a helyes irányba haladnak.

Az LMP-s politikus szerint a baloldal volt miniszterelnök-jelöltje olyan a Fidesznek, mint régi MasterCard-reklámban a bankkártya, amit „minden másra fel lehet használni”, azaz mindig elő lehet kapni. – Márki-Zay blődségeivel több kárt tud okozni az ellenzéknek, mint bárki más – mondta Ungár. Hozzátette:

annyira jó lenne, hogy egyszer, ami kijön a száján, azt a gondolataiba megmártaná egy pillanatra.

A hódmezővásárhelyi polgármester már két héttel ezelőtt is leárulózta Ungárt, aki viszont a 2022-es választás kapcsán bírálta őt.

Borítókép: Ellenzéki összefogás (Fotó: Máté Krisztián)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.