Orbán Viktor: A mi érdekünk az, hogy az Unió egyben maradjon

A magyar miniszterelnök a Facebookon osztotta meg gondolatait a brüsszeli reformok szükségességéről.

Forrás: Facebook2023. 11. 27. 9:34
ORBÁN Viktor
Zürich, 2023. november 22. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Weltwoche svájci konzervatív hetilap jubileumi ünnepségén Zürichben 2023. november 22-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormányfő által közzétett videóban Orbán Viktor azt mondta, 

Meggyőződésem, hogy ma Brüsszelben tönkreteszik és vesztébe vezetik Európát, naponta vernek újabb és újabb szöget a koporsójába. Ha így megy tovább, eljön a vég, és keresztet vethetünk az unióra, ha csak addig be nem tiltják Brüsszelben a keresztvetést. 

A miniszterelnök kifejtette, hogy ezt a folyamatot meg kell akadályozni, ugyanis a véleménye szerint, 

a mi érdekünk az, hogy az Unió egyben maradjon. Egyben maradjon az, amit nagy nehezen sikerült összeilleszteni. Az Uniót nem elhagyni kell, hanem megváltoztatni. És ez csak akkor lehetséges, ha Brüsszelben radikális változások lesznek. 

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.