Szentkirályi Alexandra: Megkezdődik a nemzeti konzultációs ívek postázása + videó

Karácsonyig minden magyar háztartásba kézbesítik a kérdőíveket, és január 10-ig lehet azokat visszaküldeni, a későbbiekben internetes kitöltésre is lesz lehetőség.

2023. 11. 16. 14:31
GULYÁS Gergely; SZENTKIRÁLYI Alexandra
Budapest, 2023. szeptember 13. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezetõ miniszter (j) és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivõ a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. szeptember 13-án. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Holnap kezdődik a kérdőívek kézbesítése, indul a nemzeti konzultáció! – jelentette be Facebook-oldalán a kormányszóvivő. Szentkirályi Alexandra hozzátette: a konzultáción minden magyar elmondhatja a véleményét azokban a kérdésekben, amelyek befolyásolják hazánk gazdaságát, biztonságát.

A kormányszóvivő hangsúlyozta, számos kérdésben óriási nyomás nehezedik Brüsszel részéről hazánkra. Több pénzt akarnak adni az orosz–ukrán háborúra, migránsgettókat akarnak létrehozni Magyarországon is, el akarják érni, hogy a kormány törölje el a rezsistopot, a kamattámogatást és az extraprofitadót, ráadásul folyamatosan támadják a gyermekvédelmi törvényt – sorolta.

Elhangzott: karácsonyig minden magyar háztartásba kézbesítik a kérdőíveket, és január 10-ig lehet azokat visszaküldeni, a későbbiekben internetes kitöltésre is lesz lehetőség.

Mindenkit arra biztatunk, hogy mondja el a véleményét. álljunk ki közösen Magyarország szuverenitása védelmében!

 – zárta videoüznetét Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

 

Borítókép: Szentkirályi Alexandra a kormányinfón (Fotó: Balogh Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.