Két embert próbált meggyilkolni egy férfi Hódmezővásárhelyen

Az ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatásának elrendelését.

Forrás: MTI2023. 12. 15. 10:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két embert próbált meggyilkolni a megalapozott gyanú szerint egy férfi csütörtökre virradóra egy hódmezővásárhelyi tanyán, mindketten életveszélyes sérüléseket szenvedtek – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője az MTI-t.

Szanka Ferenc közölte, a gyanúsított csütörtökön éjjel kettő óra körül rúgta be egy hódmezővásárhelyi tanya kapuját, majd egy késsel többször megszúrta azt ott lakó idős férfit és annak lányát. A gyanúsított ezután a zajra felébredő unokára támadt, de őt sikerült a sérült édesanyjának megvédenie, és a rendőrséget értesítenie. A két sértettet életveszélyes sérülésekkel szállították a szegedi klinikára.

A minősített emberölés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés-elrejtőzés, valamint a büntetőeljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatásának elrendelését

– tudatta a csoportvezető ügyész.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.