Lakatos Márk azzal dicsekszik, hogy új könyve még nincs lefóliázva

Irodalmi babérokra kíván törni a stylist.

2023. 12. 10. 11:45
Lakatos Márk
Budapest, 2018. október 28. Lakatos Márk stylist a II. Budapest Central European Fashion Week divathéten a Várkert Bazárban 2018. október 27-én. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A napokban jelent meg a botrányhős stylist, Lakatos Márk regénye, amelyben nyíltan ír a homoszexualitásról. Szerinte semmilyen provokáció nincs benne, hiszen Madridban drag queenként dolgozott huszonöt évvel ezelőtt. Ebből a szempontból inkább egy önéletrajzi kötetként aposztrofálja művét, amit fikciós elemekkel és karakterekkel egészített ki – derül ki a Karácsony Gergelyék Énbudapestem.hu című portáljának adott interjúból. 

A stílustanácsadó úgy gondolja, ha Dúró Dóra nem darálja le ezt a könyvet, akkor meghazudtolja az egész eddigi munkásságát. 

Lakatos szerint most nem fog tenni semmit, mert nem akar majd reklámot a könyvnek. A stylist viszont úgy értékeli, ha nem darálja le, akkor abból az derül ki, hogy Dúró egyáltalán nem következetes az elveiben és csak bizonyos esetekben, marketingfogásokkal parádézik a médiában.

Mindenesetre én szeretettel várom az ő PR- és marketingtevékenységét a regényem kapcsán

– hívta fel Dúró Dóra figyelmét Lakatos Márk. 

Borítókép: Lakatos Márk stylist (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.