Súlyos baleseteket okoztak a csúszós utak az M1-es és az M7-es autópályákon

Balesetek nehezítik az M1-es és az M7-es autópályán, valamint a 3-as és az 53-as főúton a közlekedést – közölte csütörtök reggel az Útinform.

Forrás: MTI2023. 12. 07. 8:45
null
Pécsudvard, 2018. február 3. Egy kamion halad az M60-as autópályán Pécsudvard közelében 2018. február 3-án. A havazás veszélye miatt a fél országra elsõ fokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. MTI Fotó: Sóki Tamás Fotó: Sóki Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M1-es autópálya Budapest felé tartó oldalán, Mosonmagyaróvár és Lébény között egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze. A 149-es kilométernél a belső sávot lezárták, emiatt torlódik a forgalom.

Az M7-es autópályán Letenye felé, a 202-es kilométernél a korlátnak hajtott egy személygépkocsi, jelenleg a leállósávon zajlik a helyszínelés.

A 3-as főúton Mezőkövesd és Mezőnyárád között egy autóbusz és két személygépkocsi karambolozott, ezért a 145-ös kilométernél egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom.

Szintén a 3-as főúton két személygépkocsi ütközött össze Gyöngyösnél, ezért a 83-as kilométernél félpályás lezárás van érvényben – írták.

Az 53-as főúton Soltvadkert határában, Selymesnél az oldalára borult egy mikrobusz, rendőrök irányítják a forgalmat.

Komárom-Esztergom vármegyében kisebb hóátfúvások miatt két alsóbbrendű út nem járható: a Kömlőd-Tata és a Tardos és Bikolpuszta közötti útszakaszt lezárták.

A Budakalászt, Dobogókőt és Esztergomot összekötő utat a 21-es és a 33-as kilométer között fakidőlések miatt lezárták – közölte az Útinform.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.