A 444 teljesen kiakadt néhány kisebb, vidéki fejlesztésről szóló hír láttán

A portál néhány hír elolvasása után megállapította, hogy mindent elborít a kormányzati „sikerpropaganda”.

2024. 01. 18. 7:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Miközben a világunk nehézségekkel teli, a szép sikerek úgy burjánzanak kifelé a földből, mint elvetett mag a gondosan ápolt kertben. Csak reménykedni tudunk, hogy a csütörtöki jó híreknek nem a végén, hanem az elején járunk, további átadásokban bővelkedő szép napot mindenkinek!” – írja csütörtöki cikkében némi iróniával megfűszerezve a baloldali propagandaoldal, a 444.hu. A portál néhány hír elolvasása után megállapította, hogy mindent elborít a kormányzati „sikerpropaganda”. A külföldről pénzelt baloldali portál az alábbi Magyar Távirati Iroda (MTI) által közölt hírek megjelenését kifogásolta:

  • Bölcsődeberuházás 
  • Bővül a diósgyőri önkormányzati bölcsőde 
  • Önkormányzati beruházás 
  • Felújították Ászár csatornahálózatát 
  • Önkormányzati fejlesztés 
  • Kétszázmillió forintos útfelújítás fejeződött be a Szabolcs vármegyei Dombrádon

A cikk szerzője egyébként nem más, mint Haász János, a Telex korábbi szerkesztője, aki néhány hónappal ezelőtt így kommentálta távozását:„A Telex eljutott arra a pontra, hogy a további fejlődése, stratégiai céljai elérése érdekében belső, működési változásokra van szüksége, és ezek a változások nem mindenkinek komfortosak.” Az, hogy Haász János épp a 444-nél kötött ki, meglepőnek tűnhet annak fényében, hogy nemrég teljesen átszervezték a 444 működését, miután több munkatárs is kikelt egy középvezető ellen, aki állításuk szerint „toxikusan zaklató magatartást folytatott”.

Borítókép: A 444 logója (Forrás: Wikipédia)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.