„Fiatal koromban sokat jártam kocsmába, de akkor sem verekedtem” – ellenzéki képviselők reagáltak Bedő Dávid verekedős bejegyzésére + videó

A Momentum frakcióvezető-helyettese a napokban egy Facebook-bejegyzésben hívta ki verekedésre Deák Dánielt és Trombitás Kristófot. Az ellenzéki képviselőket arról kérdeztük, hogy kivel csapnának össze a ringben.

2024. 01. 30. 14:01
Bedő Dávid Momentum
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldali képviselők többsége nem értett egyet Bedő Dávid kijelentéseivel. A Magyar Nemzet riporterének kérdéseire meghökkenve válaszoltak az ellenzéki politikusok. 

A momentumos nyilatkozatára reagált az egyik érintett is. Deák Dániel, a XXI. század intézet vezető elemzője hangsúlyozta, hogy ez a kijelentés is azt mutatja, hogy az ellenzéknek már nincsenek politikai ötletei. További részletek vasárnap este a Hír TV-n a Célpontban!

Borítókép: Bedő Dávid a Momentum frakcióvezető-helyettese (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.