Kisiklott egy vonat Komárom és Székesfehérvár között

A szerelvény egy autóval ütközött vasárnap délelőtt.

2024. 01. 28. 14:43
kisiklott vonat Forrás: MÁV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A MÁV a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a Székesfehérvárról Komáromba 8:26-kor elindult S150-es vonat (34912) oldalának ütközött egy autó Fehérvárcsurgó közelében, az Igari úti átjárónál. A balesetkor a fény- és félsorompó jól működött.

A vonat kocsija két tengelyével kisiklott. A vonaton egy ember könnyebben sérült, valamint a vasúti pálya is rongálódott.

Figyelmeztettek, hogy a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt szünetel a forgalom, emiatt Bodajk és Székesfehérvár között pótlóbusz szállítja az utasokat. A Székesfehérvár–Komárom vonalon húsz-harminc perccel hosszabb eljutási időre kell számítani a baleset miatt.

 

Borítókép: A kisiklott vonat (Forrás: MÁV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.