OTPdirekt: új netbank jön, kétmillió ügyfelet érint a változás

Az új OTP InternetBankra vagy az OTP MobilBankra újra regisztrálni kell, a korábbi felületen meglévő fiókok nem lesznek elérhetők az új rendszerben.

2024. 01. 24. 14:23
null
Budapest, 2022. június 22. Céglogó az OTP Bank belvárosi fiókján a fõváros VIII. kerületében, a Kálvin téren lévõ Kálvin Square Irodaházon. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új lakossági internet- és mobilbankot indít az OTP, amelyen az ügyfelek a napi pénzügyeiket intézhetik majd. A bank a honlapja nyitó felületén kéri arra a felhasználókat, hogy regisztráljanak az új felületre.

A webhelyen közzétett tájékoztatás szerint 

a régi OTPdirektben a lakossági ügyfelek napi egymillió forintig intézhetnek átutalást. 

Az egymillió forintot meghaladó tranzakciókhoz 2024. január 24-től az új internet- és mobilbankot kell használni.

Az új OTP InternetBankra vagy az OTP MobilBankra újra regisztrálni kell, ami azt jelenti, hogy 

a korábbi felületen meglévő fiókok nem lesznek elérhetők az új rendszerben.

Akik nem akarnak regisztrálni az netbankra, azoknak az OTPdirektben módosítaniuk kell a napi átutalási limitet, hogy az ne lépje át az egymillió forintot.

 

Borítókép: Céglogó az OTP Bank belvárosi fiókján a főváros VIII. kerületében (Fotó: MTVA/Róka László )
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.