Szánthó Miklós: Magyarország dicsőségének csillaga még csak ezután fog felragyogni!

Az Alapjogokért Központ főigazgatója a korábbiaknál is nagyobb tömegre számít az idei CPAC Hungaryn.

2024. 01. 24. 7:56
20230404__MI_071
Szánthó Miklós
Budapest Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója Fotó: Mirkó István Magyar Nemzet Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korábbiaknál is nagyobb tömegre számít Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója a harmadik CPAC Hungaryn – derült ki az Origónak adott interjúból. A közelgő uniós és amerikai választásokkal kapcsolatban a portálnak azt is kifejtette, hogy így vesznek lendületet az idei csatákhoz.

Az április 25–26-ra tervezett CPAC Hungaryn idén már harmadik alkalommal gyűlnek össze a nyugati civilizáció legkiválóbb patriótái, jobboldali politikusai, gondolkodói, újságírói és véleményvezérei Budapesten

– emelte ki szerdai interjújában Szánthó Miklós.

A 2024-es dzsembori a korábbi rendezvények folytatása lesz, hiszen ahogy a főigazgató fogalmazott, míg első alkalommal az Isten, haza, család értékhármasával összekötötték a jobboldalt, addig a tavalyi rendezvényen a No migration, no gender, no war! felkiáltással hívták fel a figyelmet a hazánkat fenyegető legnagyobb veszélyekre. Ezeket követi az idei jobboldali fesztivál, ahol Szánthó előrevetítette céljaikat, azaz hogy visszavegyék Brüsszelt és visszahódítsák Washingtont is: 

Lecsapoljuk a mélyállami mocsarat, woke-talanítunk és megmentjük a nyugati civilizációt!

Szánthó Miklós prognózisa szerint az Európában egyedül hazánkban megrendezett CPAC Hungary konferencia idei verziója egy olyan populista rendezvény lesz, ami 

összekovácsolja az embereket az igazi, őket meghallgató politikusokkal.

Az Alapjogokért Központ főigazgatója az idei év kihívásai között említette nemcsak az EU-s és az amerikai választásokat, de ide sorolta a woke-ot is – amit egyenesen a modern kori kommunizmusnak nevezett –, ami nemcsak szellemileg, erkölcsileg és főleg biológiailag káros, de súlyos kockázat geopolitikailag is. A jövőt pedig bizakodóan látja: „A CPAC Hungary be fogja bizonyítani, hogy Magyarország dicsőségének csillaga még csak ezután fog felragyogni!”

 

Borítókép: Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója (Fotó: Mirkó István)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.