Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Tömegkarambol történt Budapesten

A XVIII. kerületben hat autó ütközött.

2024. 01. 17. 15:46
Szikszó, 2022. május 24. Rendõr helyszínel összeroncsolódott személyautónál a 3-as út Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán, Szikszó térségében, miután a gépjármû frontálisan összeütközött egy másik személygépkocsival 2022. május 24-én. A balesetben ketten meghaltak, az egyik autó vezetõje és a másik autóban egy utas. MTI/Vajda János Fotó: Vajda János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hat autó ütközött össze Budapest XVIII. kerületében, a Bélatelepi úton forgalmi akadály alakult ki – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A tömegkarambol a Bélatelepi út és az Újmajori dűlő kereszteződésénél történt.

A hat autóból négy az ütközésektől annyira megsérült, hogy mozgásképtelenné váltak. A főváros hivatásos tűzoltói megszüntették a forgalmi akadályt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Vajda János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.