Az egyik politikus arcképét viselte a pólóján a külföldi férfi, vérre menő balhé lett belőle

Mindenki tagad, a rendőrség nyomoz.

Forrás: Police2024. 02. 01. 13:05
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pest vármegyei vizsgálók befejeztek egy 2022-es, élet elleni ügyet. Vitából verekedés, majd életveszélyes sérülést okozó visszavágó lett. Négy férfi ellen javasolnak vádemelést – írja a rendőrségi portál

A mogyoródi HÉV-állomás közelében, még 2022. május 1-jén tíz óra körül került konfliktusba három férfi, a vita az egyikük által viselt, 

egy külföldi politikai vezetőt ábrázoló póló ellen emelt kifogással kezdődött.

A szóváltás dulakodásba, bántalmazásba fordult, ketten voltak egy ellen, az 58 éves férfi komoly sérülések nélkül megúszta a támadást, ám néhány órával később már súlyos állapotban kellett kórházba vinni.

A helyszín ugyanaz volt, csak az időpont tért el a két ellenérdekű fél következő összecsapását illetően. Az 58 éves férfi fiaival érkezett az állomás közelébe, ahol korábbi támadóival találkoztak. A szócsata újból fizikai erőszakkal párosult, a résztvevők ütötték-verték, akit értek.

Testszerte ökölcsapások, rúgások záporoztak, baseballütő suhant, a 44 és a 38 éves külföldit az sem érdekelte, hogy ellenfeleik magzatpózban a földön kuporogva, vagy éppen feltartott karjukkal védekezve próbálták túlélni.

 Végül a riasztott rendőri egységek vetettek véget a verekedésnek.

Az 58 éves apának eltört a bordája, a szemüregcsontja, az orrcsontja és légmelle keletkezett, mindkét fia, valamint az egyik külföldi zúzódásokkal, nyolc napon belüli sérülésekkel úszta meg a történteket, a másik külföldi résztvevőnek a karja tört.

A felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette – az időközben elkészült orvos szakértői vélemény alapján – életveszélyt okozó testi sértés bűntettével egészült ki. Előbbivel az 58 éves apát és egyik fiát, utóbbival a 44 és a 38 éves külföldi férfiakat gyanúsították meg. Kihallgatásukon tagadták a bűncselekmény elkövetését.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztálya az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Borítókép: Az említett baseballütő (Forrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.