Holttestet találtak a Fertő-tóban

A férfi holttestét szerda reggel fedezték fel, korcsolya volt a lábán.

Forrás: Kisalföld2024. 02. 29. 8:12
Balatonszemes, 2023. február 16. Speciális munkagéppel aratják a nádat Balatonszemesen 2023. február 16-án. A Balaton körül 1200 hektárnyi nádas található, amelynek harmadáról-negyedérõl telente le kellene vágni a növényt annak megújulása érdekében, valamint vízminõség-védelmi okokból, de ez évek óta nem teljesül az Országos Vízügyi Fõigazgatóság (OVF) szerint. Ebben a szezonban is kevés nádat aratnak: az indokolt területnek csak a töredékén vágják le a növényt. MTI/Vasvári Tamás Fotó: Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy férfi holttestét találták meg a Fertő-tóban szerda reggel. Ezt a tartományi rendőr-igazgatóság erősítette meg az ORF Burgenlandnak. Azt, hogy a holttest a hetek óta eltűnt korcsolyázóé-e, még vizsgálják – írta a Volksgruppen.orf.at.

Hetek óta folyik a Fertő tóban eltűnt korcsolyázó keresése. 

A most megtalált holttestet a Kisalföld szerint szerda reggel fedezte fel egy horgász Podersdorf és Illmitz (Neusiedl am See járás) között egy nádas szélén.

Helmut Marban rendőrségi szóvivő megerősítette ezt az információt az ORF Burgenlandnak. Marban azt is elmondta, hogy a megtalált holttesten korcsolya volt.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.