Íme a csodálatosan felújított Szent István Király Zeneművészeti Szakgimnázium

Elkötelezettek vagyunk a művészeti iskolák támogatása mellett is – hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra.

2024. 02. 28. 15:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Elkötelezettek vagyunk a művészeti iskolák támogatása mellett, ezt mutatja az ötmilliárd forintból tavaly megújult Szent István Király Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola is – írta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Facebook-bejegyzésében, majd kifejtette:

– Az iskola idén hetvenéves, és ezt a jubileumot már a kodályi örökséghez méltó, korszerű intézményben ünnepelhetik diákok és tanárok.

Büszkék is lehetnek, hisz egyedülálló nyelvünk és kultúránk mellett, a zenénk az, ami igazán összeköt bennünket és megkülönböztet másoktól.

Ápoljuk, óvjuk a magyar zenekultúrát, a diákoknak pedig jó tanulást kívánok!

– hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra. 

Borítókép: A tavaly felújított Szent István Király Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola (Forrás: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.