Jó, hogy nem akadt ki a traffipax az óbudai gyorshajtók miatt

Megint küldik a sárga csekkeket, egy mercis rengeteg pénzt fog kifizetni.

Forrás: Police2024. 02. 19. 12:36
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét sebességmérési akciót tartott a gyorshajtók kiszűrése érdekében a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága február 15-én. A rendőrök hét és fél óra alatt három helyszínen mérték az autósok sebességét. A Szentendrei úton, a Bécsi úton, valamint a Dózsa György utcában 

összesen 135 gyorshajtóról készült felvétel.

Az egyik autós 30-as táblánál, egy általános iskolánál 64 km/h-val hajtott, míg egy másik 98 km/h-val közlekedett a Bécsi úton, ami szintén csaknem kétszer annyi, mint az 50 km/h-s megengedett legnagyobb sebesség. 

A sebességhatárt túllépő sofőrök közigazgatási bírságra számíthatnak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság továbbra is kiemelt figyelmet fordít a közlekedésbiztonságra, azon belül is az egyik legfőbb baleseti veszélyforrás, a gyorshajtások visszaszorítására. Ennek érdekében a jövőben is rendszeresen lesznek sebességmérések – fűzte hozzá a rendőrségi portál

 

Fotó: Police

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Police)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.