Jön a Barbie telefon

Nagy feladat vár az influenszerekre.

2024. 02. 27. 7:39
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Human Mobile Devices (HMD) a most zajló barcelonai Mobil világkongresszuson bejelentette, hogy a játékgyártó óriással, a Mattellel együttműködve idén nyáron piacra dobják a Barbie-flip telefont.

A tervek szerint az eszköznek nem csak a színe, hanem a funkciói is furcsák lesznek a korszak szelleméhez képest, ugyanis nem fog tudni csatlakozni az internethez, és érintőképernyő helyett gombokkal lesz ellátva.

A HMD sajtóközleménye szerint a készülék, amelyet a tervek szerint idén nyáron mutatnak be, megtestesíti a Nokia márka eredetinek mondható vintage stílusát egy csipetnyi rózsaszínnel kiegészítve.

A hagyományos telefonok a felmérések szerint egyre népszerűbbek, különösen a Z generáció körében, akik megpróbálják korlátozni digitális tevékenységüket, és eltávolodni a közösségi médiától.

Azonban maga a vállalat a közösségi médiára alapozva népszerűsítené a Barbie mobilokat. Francisco Jeronimo, az IDC kutatócég európai eszközökért és elemzésekért felelős alelnöke elmondta: a HMD hírességek és influenszerek segítségével próbálja meg népszerűvé tenni a színétől eltekintve semmilyen különlegességet nem tartalmazó telefont. A Barbie mobil áráról a vállalat egyelőre nem osztott meg információkat.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.